Reiðr

Om det å være på reise, på rett vei, mot et bestemt mål i ønsket retning
1/2
HVA ER REIÐR?

Reidr-prosjektet er vår innsats for å kunne hjelpe mennesker som sliter i livet, med å finne tilbake til et liv i balanse ut i fra den enkelte deltagers ønsker og forutsetninger. 

Vi har utviklet metodikken i over 15 år, men vi jobber hver dag for å gi et best mulig tilbud til våre deltagere for et best mulig resultat. 

BAKGRUNNEN FOR REIÐR

Selve frøet som resulterte i oppstarten av dette prosjektet var det utrolige resultatet vi hadde på våre første deltagere tilbake i 2004. I de påfølgende årene tok vi flere med oss inn i flokken vår, og i 2012 startet vi arbeidet med å systematisere og dokumentere effekten av vår måte å jobbe med mennesker.

Vi startet med arbeidstittelen "Urban ungdom" da vi frem til da hadde for det meste jobbet med barn og ungdom, men underveis i kartleggingsfasen fikk vi bekreftet det vi selv mener; at Skogsterapi er noe som alle mennesker, i alle faser av livet har godt av!

Med dette i tankene og fokus på dette med tradisjonsbæring som vi har hatt siden dag én, landet vi på "Reiðr" fra den urnorske runerekka. Dette fordi runen står for beskyttelse av den reisende "på rett vei mot et bestemt mål", noe vi mener er et godt
bilde på vår tilnærming. 

Alle mennesker er unike på sin måte, og dette reflekteres i hvordan man oppfatter verden rundt seg. Ved å bruke skogen som en nøytral tredjepart lar vi deg finne ditt bestemte mål, og hjelper deg på veien videre.

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon