Grunnkurs

"KUNNSKAP ER NÆRING FOR SJELEN"

- Platon -

GRUNNKURS

3
dager
GRUNNKURS: JAKT

På Grunnkurs: Jakt vil du lære alt det grunnleggende om jakt som du trenger for å komme i gang på egenhånd. Overnatting og bevertning vil foregå ute, i et jaktterreng som er garantert å gi undervisningen den praktiske tilnærmingen vi mener er nødvendig for å bli en god jeger. Vi sertifiserer ikke, men vi har gode kontakter for å hjelpe deg/dere til dette. 

 

Kursene kan gjennomføres over hele landet, men mesteparten av våre jaktkurs holdes på Østlandet. Dette grunnet tilgangen på

gode nok jaktmarker. 

Ta kontakt dersom dette kurset kan være

noe for deg!

På Grunnkurs: Fiske med stang vil du lære alt grunnleggende om det å fiske med stang, som du trenger for å bli en fornøyd fisker. Du vil lære å sløye, konservere, og tilberede fangsten du får i henhold til tradisjonelle metoder.

Og, du vil overnatte i nydelig natur med kyndig opplæring av erfarne fiskeentusiaster. Bevertning vil foregå ute, og vi regner alltid med at deler av maten vil være særdeles kortreist fra fangst til matfatet.

 

Kursene kan gjennomføres over hele landet, og vi kan fint holde det i ditt nærområde dersom dette er ønskelig

Ta kontakt dersom dette kurset kan
være
noe for deg!

GRUNNKURS: FISKE MED STANG
3
dager
1
dag
GRUNNKURS: HUNDEKJØRING

På Grunnkurs: Hundekjøring vil du få en grunnleggende innføring i det du trenger for å kunne ta hånd om deg selv og hundene dine på tur med slede.
Vi starter kurset med noe teori om hunden, om dens historie fra ulv til menneskets beste venn, om hva som kreves av deg som hundefører, og en god del om hva som kreves for å drive med hundekjøring. Dette vil bli baket inn sammen med praktisk opplæring fra start til mål, og til slutt vil du selv stå på sleden med energiske hunder foran deg på tur inn i Nordmarkas magiske skoger.

 

Kurset gjennomføres hovedsakelig på Hadeland, men vi har også muligheten for å ta med oss hundene til andre lokasjoner på Østlandet dersom dette er ønskelig. Ta kontakt med oss dersom du synes dette kurset kan være noe for deg!