Nordlys over granskogen

"THE WILDERNESS HOLDS ANSWERS TO MORE QUESTIONS THEN WE HAVE YET LEARNED TO ASK"

- Nancy Wynne Newhall -

EVENTYR

En viktig del av vår tilnærming til det å være i naturen er å forsterke menneskers evne til å gjenfortelle sine opplevelser med en sånn innlevelse at det fremstår som rene eventyr.
Vi ønsker at flere skal få oppleve denne magien som oppstår i naturen, derfor kaller vi våre opplevelsesturer for nettopp
EVENTYR.

 

Har DU et eventyr som du ønsker å oppleve, ta kontakt med oss, for vi er som Espen Askeladden når det kommer til å finne det som målbinder deg og halve kongeriket.

3-5
dager
EVENTYR: VASSFARET

Bli med oss på historisk vandring i Vassfaret i Valdres!


På dette eventyret vil vi pakke sekken og vandre i et av Innlandets siste bjørneterritorier. Vandringen vil ta deg med gjennom gamle seterstøler og urskog, med en rekke lekre vann langs ruten for deg å prøve fiskelykken din.

Ta kontakt i dag for å høre mer!

Bli med oss til Nordens Paris, Tromsø!

Her vil du bli møtt av vår eminente "Nordlysjegeren" som i over 30 år har jaktet på nordlyset, og fanget dens til tider ufattelige magi.

Ta kontakt i dag for å høre mer!

EVENTYR: : AURORA BOREALIS
6
timer
4-14
dager
EVENTYR: SØRØYA

Bli med oss til vakre Finnmark og den grønne øya i nord, Sørøya!


På dette eventyret vil vi møtes i Alta for deretter å ferdes via båt til vår egen boplass langs fjordkanten. 

Ut i fra hvilken sesong du velger å komme har du muligheten til å utforske øyas vakre natur til fots, fiske etter havets delikatesser, eller jakte på den meget ettertraktede finnmarksrypa.

Ta kontakt i dag for å høre mer!